Logotype
Svenska     English      Deutsch


Mixon AB

Traktorgatan 5
442 40 Kungälv
Sweden
Tel: +46 303 24 66 60
Fax: +46 303 94255
E-mail: info@mixon.se

Våra representanter i andra länder

Mixon grundades 1985, vilket betyder att vi idag har samlat på oss mer än 25 års erfarenhet i träbearbetningsindustrin. Många innovativa lösningar har konstruerats och lanserats på marknaden av oss.  Vid starten var företaget privatägt och det är det än idag efter att andra generationen tagit över företaget under det nya millenniet.

Mixon grundades som ett litet familjeföretag med enbart familjemedlemmar. Under årens lopp har företaget haft en naturlig tillväxt vilket inneburit ett tillskott av fler kollegor på företaget. I dag är vi ett välorganiserat team på omkring 15 personer som alla är experter på sitt specifika område.

Våra lösningar tas fram i egen regim. Vi har ett välorganiserat lager av artiklar och komponenter för snabba leveranser av reservdelar och vi har vår egen verkstad där vi tillverkar huvudparten av komponenterna till våra maskinlösningar.

Under alla år i branschen har vi följt de senaste trenderna i limbranschen. Det betyder snabbare limningssystem och mer aggressiva limsorter. Vår utveckling av tekniska lösningar har följt trenden och idag innehåller våra maskinlösningar enbart högkvalitativa komponenter såsom; keramik, rostfritt stål av hög kvalitet och toppmodernt kompositmaterial.

Mixons målsättning är att vara känd som en innovativ leverantör för träbearbetningsbranschen. Det betyder att vi varje år investerar betydande belopp för att utveckla nya, hållbara, kreativa, och mest av allt, marknadsanpassade lösningar och applikationer.

Mixon har levererat över 1500 tekniska lösningar runt om i världen. Våra kunder finns i många olika länder på varje kontinent. Oavsett om man är en del av en stor internationell organisation eller är en självständig lokal tillverkare strävar vi alltid efter att kunden skall bli nöjd till 100 %.

« Tillbaka