Om oss

Mixon grundades som ett litet familjeföretag med enbart familjemedlemmar. Under årens lopp har företaget haft en naturlig tillväxt vilket inneburit ett tillskott av fler kollegor på företaget. I dag är vi ett välorganiserat team på omkring 15 personer som alla är experter på sitt specifika område.

Våra lösningar måste i varje mån bidra till en högpresterande tillverkningsmiljö, dag in och dag ut. Med andra ord är vår uppgift att skapa ett mervärde för våra kunder i sin produktion. Vi skapar en möjlighet, inte ett problem!

Detta åstadkommer vi genom:
• Kunskap, vi inger förtroende med vår erfarenhet under 35 år.
• Innovation, vi välkomnar och engagerar oss i möjligheten till utveckling.
• Teknisk support, innebär en trygg back-up för våra kunder
• Service & underhåll, vi säkerställer en produktion utan oplanerade stopp genom förebyggande underhåll.
• Installation av ny utrustning, vi garanterar en problemfri uppstart.
• Personalutbildning, operatörernas kunskap om hur de skall arbeta med våra maskiner
• Våra maskiner, hållbara och högpresterande arbetshästar.

Innovation
Vi utmanar oss själva genom att kombinera vår långa erfarenhet av att serva träbearbetningsindustrin, med vår oavbrutna önskan att utveckla och förbättra.  Mixon har hittills levererat och integrerat över 2000 tekniska lösningar.  Våra kunder finns över hela världen och vi är stolta över att ha fått förtroendet från så många kunder som använder våra lösningar varje dag. Även om träbearbetningsindustrin når över hela världen så är ändå denna bransch som en liten familj. De flesta företag är väl bekanta med de andra aktörerna och med vad som är på gång. Därför är det mycket viktigt för oss att leverera toppkvalitet vad gäller kunskap och välfungerande lösningar. Det är detta som ger oss ett gott rykte som kan förstärka vårt redan goda varumärke.

innovate